COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

11 de juliol 2010

PASTÍS DE PEIX

Jo ho faig amb filets de panga, perque no tenen cap espína, i amb els nens s' ha de vigilar molt.
Poso els filets de panga i unes gambetes pelades a la llauna del forn salpebrat tot i amb una picadeta d' all i julivert. Ho deixo coure 10 minuts a 175º.
Ho trec del forn, i ho deixo refredar una mica. Ho barrejo amb ou líquit,(vosaltres ho podeu fer amb ous normals,)i afegeixo una mica de nata líquida i una mica de pa ratllat, per agafar una mica mes de consistencia.
Poso paper de forn a la llauna, sucat d' oli amb un pincell, i a sobre la barreja preparada. Ho rectifico de sal i al forn 10 minuts a 180º, fins que qualli, i estigui una mica daurat.
Ho trec del forn i estiro el paper, per tal que caigui el preparat damunt del taulell.(Amb el paper a sota).
Amb molt de comte, l' enrotllo com si fos un braç de gitano.El paper va molt bé per fer aquest pas. Ben enrotllat, el poso a la nevera un ratet. Quan el trec, el tallo a rodones, i l' acompanyo amb enciam i salsa rosa. Es un plat que es menja fred. Es refrescant, sa,complert i molt bo. Un altra manera de menjar peix.

2 comentaris:

  1. Aquest braç de gitano, es pot farcí de gambes, palets de cran i pebrot del piquillo.

    ResponElimina
  2. Teresina ,
    Ja he fet la coca de poma. És molt bona i ràpida de fer. Aniré provant les altres receptes. Has tingut una idea genial. Gràcies.
    M Teresa

    ResponElimina