COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

11 de juliol 2010

FIDEUÀ

Fregim a la paellera uns alls, quan estiguin una mica daurats, els retirem. Fregim les gambes i les retirem.Amb el mateix oli fregim la sipia i els calamars, els deixem a foc lent perque estiguin tovets i els retirem.Desprès afegim els fideus, i anem donan-li voltes, fins que estiguin ben rossos.
Per altra banda, fem el fumet: Un bon sofregit de verdures, alls, ceba, pebrot,porro i una mica de tomàquet.Hi afegim aigua i peix per fer el fumet: cap de rap, caps de gambes, o peix de roca, el que tinguem. Es deixa bullir 1/2 hora, es cola i s'afegeix als fideus, així com la sepia, les gambes i els alls que teniam reservats. Es deixa agafar el bull, es posa en una llauna de forn, i s'acava la cocció al forn, fins que els fideus estan cuits.
S' acompanya amb all-i-oli.

1 comentari:

  1. És el plat estrella, boníssim!
    Això de mirar aquestes receptes a aquesta hora és de bojos!!! m'està agafant una salivera!!

    ResponElimina