BOMBONS DE PERNIL
Es tallen cuadradets de paper film.
Per sobre un tall de pernil finet, (ha de ser mes petit que el paper film), Sobre el pernil, formatge filadelfia i mitja nou.
S' embolica tot amb el film, donan-li forma rodona. Es deixa a la nevera dues hores, perque agafi la forma.Es pot fer el dia avans.
Després es treu el film i es posen amb capsules de trufes, per que semblin bombons. Jo, els vaig acompanyar amb una crema de meló.
SUPER ORIGINAL I SUPER BO.
La recepta d' aquestos bombons la vaig treure de un bloc que es diu química culinaria.
SI!!!
ResponEliminaESTÀN BUNISSIMSSSSSSSSSS...
JO ELS HE PROBAT....
UNA PASADA..
SUSAN.
El pastis de taronja, si el dissabte era bo, el diumenge per esmorzar era boniiiiiiiiiiiiiiissim!!!!
ResponEliminaCecília
El pastís de tres xocolates, dilluns a la nit , després de sopar , continuava estant molt bo.
ResponEliminaM teresa
moltes gracies
ResponElimina