COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

08 de juliol 2010

PER FER LA PASTA A CASA

PER FER LA PASTA A CASA
Podeu fer la pasta fresca a casa, no costa res. Es tarda més a anar al super a comprar un paquet de tallarins que no pas fer-los vosaltres. I estàn super bons!
Us dono la recepta:
Dos ous, 200gr. farina.
Amasseu les dues coses amb les mans. S' embolica amb film i es deixa a la nevera 5 minuts. S' esten amb el curró, fins que quedi ben finet. S' enrrotlla com si fos un bras de gitano, i es talla amb un ganibet ben afilat llesquetes. I s' estiren, i ja tenim els tallarins fets, que només hem de bullir 5 minuts amb aigua i sal.
Després podem preparar alguna salsa i a menjar.
També venen uns aparells per tallar la pasta a les ferreteries, i no son gaire cars (20 euros) i veureu quina diferencia.
Yo, la he comprada. i alguna vegada, he fet així els tallarines pels nens del cole, i us asseguro que son uns quants. Els agraden molt.
Quan amasseu els ous i la farina, podeu afergir-hi una mica de salsa de tomàquet, o uns espinacs triturats,per fer pasta de colors...o lo que la vostra imaginació permeti.

3 comentaris:

  1. Molt bé! Enhorabona per la idea! Que tinguis molta sort amb el blog! Estarem pendents de les receptes que penges. Una abraçada! Laia i Albert.

    ResponElimina
  2. GRACIES LAIA, ETS LA PRIMERA EN FER-ME UN COMENTARI. HEM FA MOLTA IL·LUSIÓ.

    ResponElimina
  3. HOLA SUPER CUINERA, EL ROGER I L'ALICIA VOLEM QUE FEM PASTA A CASA, HO HAUREM DE PROBAR.
    ET FELICITO PER LA IDEA DE FER D'AQUESTES RECEPTES

    ResponElimina