PER FER LA PASTA A CASA
Podeu fer la pasta fresca a casa, no costa res. Es tarda més a anar al super a comprar un paquet de tallarins que no pas fer-los vosaltres. I estàn super bons!
Us dono la recepta:
Dos ous, 200gr. farina.
Amasseu les dues coses amb les mans. S' embolica amb film i es deixa a la nevera 5 minuts. S' esten amb el curró, fins que quedi ben finet. S' enrrotlla com si fos un bras de gitano, i es talla amb un ganibet ben afilat llesquetes. I s' estiren, i ja tenim els tallarins fets, que només hem de bullir 5 minuts amb aigua i sal.
Després podem preparar alguna salsa i a menjar.
També venen uns aparells per tallar la pasta a les ferreteries, i no son gaire cars (20 euros) i veureu quina diferencia.
Yo, la he comprada. i alguna vegada, he fet així els tallarines pels nens del cole, i us asseguro que son uns quants. Els agraden molt.
Quan amasseu els ous i la farina, podeu afergir-hi una mica de salsa de tomàquet, o uns espinacs triturats,per fer pasta de colors...o lo que la vostra imaginació permeti.
Molt bé! Enhorabona per la idea! Que tinguis molta sort amb el blog! Estarem pendents de les receptes que penges. Una abraçada! Laia i Albert.
ResponEliminaGRACIES LAIA, ETS LA PRIMERA EN FER-ME UN COMENTARI. HEM FA MOLTA IL·LUSIÓ.
ResponEliminaHOLA SUPER CUINERA, EL ROGER I L'ALICIA VOLEM QUE FEM PASTA A CASA, HO HAUREM DE PROBAR.
ResponEliminaET FELICITO PER LA IDEA DE FER D'AQUESTES RECEPTES