COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

28 de juliol 2010

CIGRONS ESTOFATS

ES POSEN ELS CIGRONS AMB AIGUA I SAL EL DIA D' AVANS.
FAREM UNA PICADA AMB MOLTES VERDURES: CEBA, PORRO, ALLS, PASTANAGA,PEBROT VERT, PEBROT VERMELL, JULIVERT,TOMÀQUET, TIMÓ, SAL, OLI I UN VAS DE VI BLANC.TOT AIXÒ TRITURAT AMB LA BATEDORA.
AQUESTES VERDURES TOTES EN CRU. HO TIREM DINTRE DE L'OLLA DELS CIGRONS, AMB UNA MICA DE BROU DE CARN, O SI NO EN TENIM, AIGUA AMB UNA MICA D' AVECREM, QUE COBREIXIN ELS CIGRONS. HA DE BULLIR A FOC LENT 2 HORES BONES. ALS NENS ELS AGRADEN PERQUE TENEN EL GUST DE TOTES LES VERDURES, PERÒ NO LES TROBEN. SEMBLEN QUE SIGUIN NOMÉS AMB TOMÀQUET.SON SANS, NUTRITIUS,I GUSTOSOS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada