COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

15 de juliol 2010

PASTÍS DE LA FABIOLA



Aquest pastís l' han fet els meus nets, amb ajuda de la Mireia.
Ingredients: 3 ous
6 cullerades soperes de sucre
100 gr. de coco ratllat.
1 paquet de maries.
1 vas de llet.
Lacasitos per adornar.
Es monten les clares dels 3 ous a punt de neu. A part, barregem els rovells amb el sucre i el coco ratllat.
Per montar el pastís, agafem una maria, la suquem a la llet, i posem una cullerada de la barreja de rovell, coco i sucre.Repetim el procés, fins que s' acabi la barreja, col·locant-les una al costat de l' altra de forma vertical.
Ho cobrim tot amb la clara montada. Per sobre coco ratllat, i ho decorem amb lacasitos.

3 comentaris:

  1. Aquets tres gamberros si a cas se'l han menjat!
    No m'ho crec, aixó ho ha fet la tata!! Quina bona pinta que té....

    ResponElimina
  2. Ei,t'ho prometo que ho han fet ells!! El pròxim cop els faré una foto "con las manos en la masa"! Per no dir-te com queda la cuina després... la vaig haver de fregar dos cops!

    ResponElimina
  3. quina bona pintaaaa !!!! el proxim dia m'aviseu q vinc a berenar !!!

    ResponElimina