COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

28 de novembre 2010

TALLER DE CUINA

El dissabte dia 27 varem fer un taller de cuina, on molts nens varen colaborar per preparar les festes de nadal.
TALLER DE CUINA

APERITIU:



Pastes salades amb philadelphia i nous

Piruletes de formatge parmesà al micro-ones

Pasta de full, amb ceba tendra, sobresada i formatge. Gratinat.

Ous farcits de tonyina amb mahonesa i olives.



1er. PLAT:



Còctel de marisc: enciam, gambes , palet de cran, poma, pinya,salsa rosa.

Patates farcides : Cuites al forn, es buiden una mica, es barreja amb pernil picadet i una mica de nata, formatge ratllat, i a gratinar uns minuts.

Pernil dolç, rodona de meló, rodona de pinya, i caramel líquit per sobre.

Amanida Moreneta: enciam, fruites, i vinagreta de xocolata( oli, sal, vinagre de módena i xocolata de cobertura)





2ºn. PLAT:

Solomillo de porc amb raïm i salsa d' ametlles.

Es salpebra la carn i es cou a la paella amb unes gotes d'oli, es treu i es reserva. A la mateixa paella, un raig de brandy, que evapori, s' afegeix les ametlles picades, i una mica de nata. Es deixa reduir . Es posa la carn a dins la paella, i el raïm i es deixa uns minuts.



POSTRE:



ous farrats: nata, prèssec almivar i caramel.

pastes d' ametlles i xocolata: pa de motlle, amb llet condensada, ametlles picades, gratinat uns minuts i xocolata de cobertura per sobre.









BEGUDA:

Còctel de fruites: sucs de fruita diferents i grosella.







27-11-2010 TERESA BIOSCA

2 comentaris:

  1. CARME GABALDON30 de novembre, 2010

    ET FELICITO PEL CURSET DE CUINA.
    ELS NENS S'HO VAN PASSAR MOLT BE, PERO LES MARES TAMBE. AQUESTS NADALS A CASA FAREM TOTS DE CUINERS.
    MOLTES GRACIES

    ResponElimina
  2. GRACIES CARME, JO TAMBÉ M' HO VAIG PASSAR MOLT BÉ.

    ResponElimina