El dissabte dia 27 varem fer un taller de cuina, on molts nens varen colaborar per preparar les festes de nadal.
TALLER DE CUINA
APERITIU:
Pastes salades amb philadelphia i nous
Piruletes de formatge parmesà al micro-ones
Pasta de full, amb ceba tendra, sobresada i formatge. Gratinat.
Ous farcits de tonyina amb mahonesa i olives.
1er. PLAT:
Còctel de marisc: enciam, gambes , palet de cran, poma, pinya,salsa rosa.
Patates farcides : Cuites al forn, es buiden una mica, es barreja amb pernil picadet i una mica de nata, formatge ratllat, i a gratinar uns minuts.
Pernil dolç, rodona de meló, rodona de pinya, i caramel líquit per sobre.
Amanida Moreneta: enciam, fruites, i vinagreta de xocolata( oli, sal, vinagre de módena i xocolata de cobertura)
2ºn. PLAT:
Solomillo de porc amb raïm i salsa d' ametlles.
Es salpebra la carn i es cou a la paella amb unes gotes d'oli, es treu i es reserva. A la mateixa paella, un raig de brandy, que evapori, s' afegeix les ametlles picades, i una mica de nata. Es deixa reduir . Es posa la carn a dins la paella, i el raïm i es deixa uns minuts.
POSTRE:
ous farrats: nata, prèssec almivar i caramel.
pastes d' ametlles i xocolata: pa de motlle, amb llet condensada, ametlles picades, gratinat uns minuts i xocolata de cobertura per sobre.
BEGUDA:
Còctel de fruites: sucs de fruita diferents i grosella.
27-11-2010 TERESA BIOSCA
ET FELICITO PEL CURSET DE CUINA.
ResponEliminaELS NENS S'HO VAN PASSAR MOLT BE, PERO LES MARES TAMBE. AQUESTS NADALS A CASA FAREM TOTS DE CUINERS.
MOLTES GRACIES
GRACIES CARME, JO TAMBÉ M' HO VAIG PASSAR MOLT BÉ.
ResponElimina