COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

18 de novembre 2010

canalons de peix

Farem uns canelons de peix, fora de serie, de bons que están.
- 1 kg. de filets de panga.
- 1/2 kg. de gambes pelades, congelades.
- 1/2 kg. de palet de cran.
- 1 ceba
- 2 porros
- 1 pastanaga
- 3 cullerades de tomàquet fregit.
- una copa de vi blanc
- una copa de fumet de peix.
- sal i pebre.
Es posa al forn el panga salpebrat i les gambes pelades, amb un raig d'oli d'oliva.
Es fa un sofregit amb les verdures, el vi i el fumet. Això es tritura.
El peix, es desfà una mica amb la forquilla.
Es barreja tot i es xafa una mica.
S' omplen els canelons que ja tenim bullits. Bexamel i formatge ratllat. A gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada