Primer de tot farem un bon sofregit :
ceba, alls , porros , pastanaga , pebrot vert , pebrot vermell , tomàquet , tot amb oli d ' oliva ia foc lent .![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIyO3JeVTL-zgTCakz3v4B45EwZhVOC8nZGvOTJr8axqSVa84k1dyTaMVI0oBpV4bZ5F4ut_4oUmKSelx_7oOD2Qpuv4CdwfU-t2HSYRcjAolMHHDdBodUMO-Nfi9mEm17hxmTWi_AhIc/s320/DSC00229.JPG)
Després hi afegirem la carn , de vedella i de porc , meitat i meitat , i tomàquet de llauna , que vagi fen xup - xup ...![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhViV3_aeAnSOHP6VbTykAVHmoqHtRW-q7jXNkJ_eIVnq8BBALM6uwAqOHEqaTQPz3Z3aJbaJ1ywXIIkPAQh-Ts5zN1GNgMGfcz4cXlBZBlBlsTKaLBtnYvPWn8jW5SWJsbLll5LcQ4BLI/s320/DSC00230.JPG)
el tomàquet i tot triturat .
Bullim els macarrons , ho barregem tot , formatge ratllat i al forn uns minuts
i a menjar....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada