Dades personals
02 de setembre 2010
CONSERVA DE TONYINA AMB ESCABEX
Durant el mes d' agost, la tonyina està molt bè de preu. En vaig comprar una que feia 8 kilos. La vaig netejar, li vaig treure la pell i les espines i la vaig partir a trocets.
En una cassola vaig posar 3 parts d'oli d'oliva i una part de vinagre, una culeradeta de sal, pebre vermell dolç a gust, i pebre blanc i unes fulles de llorer.
Vaig trencar a juliana, ceba tendra i pastanaga i ho vaig deixar bullir a foc lent a la cassola. Quan ja estava cuit, hi vaig afegir
la tonyina.Només dos minuts, i a tancar el foc.
Després s' omplen els pots, amb el mateix suc, i si en falta, s'hi posa oli d'oliva. Es tanca bé i es fan bullir al bany maria 20 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada