COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

30 d’octubre 2011

paella mixta, peix i carn, per tots els nens

Primer fem un bon fumet de peix i verduretes: Posem a l' olla amb oli d' oliva, alls, ceba, porro, pastanaga, pebrot vermell i tomàquet, tot a foc lent poxadet. Desprès hi afegeixo unes gambes, i caps de rap. Hi poso aigua i sal i ho deixo bullir 1/2 hora. Ho colo i guardo.
A la cassola, faig un sofregit de carn primer, ben rosseta, desprès peix, i per últim les verdures: alls. ceba, pebrot verd, vermell, carxofa, xampis i tomàquet. Quan està tot ben rosset, hi poso l' arròs, li dono unes voltes i per últim el fumet. Ho deixo bullir 20 minuts i 5 de repòs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada