COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

20 de febrer 2012

LLENTIES AMB VERDURES

ES POSEN LES LLENTIES AMB AIGUA I QUAN COMENCEN A BULLIR, S' ESCORREN, I ES CAMBIA L' AIGUA, AIXÍ, NO QUEDEN TAN NEGRES.
APART, ES FA UNA BONA PICADA AMB MOLTES VERDURES, TOTES CRUES: CEBA, PORRO, PASTANAGA, PEBROT VERT, PEBROT VERMELL, APIT, ALLS, TOMÀQUET I TAMBÉ UNES FULLES DE LLORÉ. hO TRITUREM TOT, I HO TIREM A LES LLENTIES. HI POSEM LA SAL QUE TOCA I UN RAIG D' OLI D' OLIVA, I HO DEIXEM BULLIR FINS QUE ESTÁN CUITES.
TRITUREM LES VERDURES PERQUE ELS NENS NO VOLEN TROBAR COSETES.
A VEGADES HEM DIUEN: QUE NO TENIES VERDURES?
PERO LO QUE NO SABEN ELS NENS ES QUE ESTÁN TOTES TRITURADES.
SON MOLT BONES I MOLT SANES, JA QUE NO HI HA RES FREGIT.
A VEGADES HI AFEGEIXO UNA MICA D' ARRÒS.



 LES LLENTIES LLESTES PER MENJAR













TRITURANT TOTES LES VERDURES AMB AIGUA.









AQUI TENIM TOTES LES VERDURES QUE HEM TRITURAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada