COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

22 d’abril 2011

PANADONS DE CARABASSA

Es una de les coses mes bones que he fet mai!! 
Primer netejarem la carabassa, la trencarem a trossets i la posarem a una safata per anar al forn. Hi posarem: sucre i canyella. La posarem 30 minuts a 180º.

Desprès hi afegim panses de corint (sense pinyol) i uns pinyons.
Ara farem la massa dels panadons:
-1 ou
-un vas de cervesa
- un vas d' oli de girasol
-la farina que admet
- un pessic de sal
Tot aixo,ben amassat, ho deixarem reposar uns minuts.

Agafarem porcions de massa, farem una bola i l'aplanarem amb el curró. Ho farcirem amb la carabassa, i tancarem el panador. Hi posarem sucre per sobre i al forn 30 minuts mes a 180º.

BONISSIMS. I MIREU QUINA SAFATA MES XULI, ERA DE LA MEVA PADRINA TERESA

2 comentaris:

  1. es una recepta molt bona ja la he apuntat per a fer-la a veure si el cap de setmana puc!

    ResponElimina
  2. Hola Teresa,m´encanta tot el que fas i lo fàcil que ho expliques. Quan dius un got es un dels de 250 ml. ????? es que la meva mare ho fa amb els que "carajillo" .... Petons,

    ResponElimina