COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

12 d’abril 2011

MONES DE PASCUA

Primer farem el pa de pessic:
- 6 ous, 200 gr. de sucre, 200 gr. de farina, un sobre de llevat, un xorret d' anís.
Separarem les clares dels rovells. Montarem les clares a punt de neu, hi afegirem el sucre, i poc a poc els rovells, desprès la farina , el llevat i l' anís. Hi podem posar pela de llimona o taronja ratllada. Tot això ho posarem en un motlle i al forn 30-35 minuts a 180º. Ho deixarem refredar.
 Tallarem el pa de pessic per la meitad, horitzontal, el mullarem amb almibar o suc de fruita. ho farcirem de melmelada, la que més ens agradi, i per sobre el cubrirem amb xocolata de cobertura que desfarem al bany maria . Ho decorem amb fruites confitades, plumes, pollets, i la figura de xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada