COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

29 d’abril 2011

decoraciò de pastissos



PER FER AQUESTES FLORS, NOMÉS NECESSITEM ELS APARELLS NECESSARIS. AMB AQUESTES MÀNEGUES PASTELERES, ES FAN FLORS EN UN TRES I NORÉS.


22 d’abril 2011

PANADONS DE CARABASSA

Es una de les coses mes bones que he fet mai!! 
Primer netejarem la carabassa, la trencarem a trossets i la posarem a una safata per anar al forn. Hi posarem: sucre i canyella. La posarem 30 minuts a 180º.

Desprès hi afegim panses de corint (sense pinyol) i uns pinyons.
Ara farem la massa dels panadons:
-1 ou
-un vas de cervesa
- un vas d' oli de girasol
-la farina que admet
- un pessic de sal
Tot aixo,ben amassat, ho deixarem reposar uns minuts.

Agafarem porcions de massa, farem una bola i l'aplanarem amb el curró. Ho farcirem amb la carabassa, i tancarem el panador. Hi posarem sucre per sobre i al forn 30 minuts mes a 180º.

BONISSIMS. I MIREU QUINA SAFATA MES XULI, ERA DE LA MEVA PADRINA TERESA

12 d’abril 2011

MONES DE PASCUA

Primer farem el pa de pessic:
- 6 ous, 200 gr. de sucre, 200 gr. de farina, un sobre de llevat, un xorret d' anís.
Separarem les clares dels rovells. Montarem les clares a punt de neu, hi afegirem el sucre, i poc a poc els rovells, desprès la farina , el llevat i l' anís. Hi podem posar pela de llimona o taronja ratllada. Tot això ho posarem en un motlle i al forn 30-35 minuts a 180º. Ho deixarem refredar.
 Tallarem el pa de pessic per la meitad, horitzontal, el mullarem amb almibar o suc de fruita. ho farcirem de melmelada, la que més ens agradi, i per sobre el cubrirem amb xocolata de cobertura que desfarem al bany maria . Ho decorem amb fruites confitades, plumes, pollets, i la figura de xocolata.