COL·LEGI D' ALBATARREC

COL·LEGI D' ALBATARREC
EL NOSTRE MENJADOR

Dades personals

06 de març 2011


1- COPA DE LES TRES XOCOLATES:

-150gr. de xocolata negra

- 250gr. De llet

-250gr. De nata

- 50 gr. De sucre

- 1 sobre de cuallada

Tot això es posa en un cassò al foc fins que bulli i estigui tot ben desfet. Es posa repartit amb copes individuals.

150gr. De xocolata amb llet

250 gr. De llet

250 gr. De nata

50 gr. De sucre

1 sobre de cuallada

Igual que l’ anterior. Es reparteix a les copes a sobre de la xocolata negra.

150 gr. De xocolata blanca

250 gr. De llet

250 gr. De nata

1 sobre de cuallada



Igual i es posa per sobre de la xocolata amb llet.

Es decora al gust i a la nevera unes hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada